Klunsen

SEQ 3.00_04_19_23.Still004

En medryckande, charmig och förtrollande dockteaterföreställning, framförd i en sagolikt utsmyckat scenografi. Spelas på bibliotek, förskolor & små scener.

Den folkkära barnboken Klunsen av Per Beckman handlar om den lilla hunden med samma namn som är missnöjd med sig själv, och konstant önskar att han var något mer. Gräset är alltid grönare på andra sidan, och viljan att ha vad andra djur har tar över och gör honom till en väldigt annorlunda och konstigt varelse! Vad händer då när han träffar en annan hund?

Se trailern: HÄR

Det finns en förberedande Workshop att köpa till. Den innehåller sånger och rörelser från föreställningen samt relaterade lekar som stärker barnens inlevelseförmåga genom att de for gestalta djuren som förekommer i föreställningen. Den går att få digital eller på plats.

Det går även att få en förberedande workshop för pedagoger där vi lär ut berättarteknik, sånger och rörelser samt överlämnar ett arbetsmaterial så att pedagogerna själva kan arbeta pedagogiskt kring sagan om Klunsen, både inför föreställningen och kommande årskullar.

 

För utbudsblad med teknisk specifikation klicka: HÄR

Bokning:
Hanna Björck
hanna@awakeprojects.com
0736 17 66 47

—————————————————————-
SPELTID: ca 35 min
REGI: Awake Projects
MEDVERKANDE: Hanna Björck och Maria Sendow
DRAMATURGI: Fredrik Lundqvist
SCENOGRAFI: Sabina Hedin/Awake Projects
REKVISITA: Sabina Hedin
SNICKERI: Ola Wauge
MUSIK: Awake Projects

I samarbete med: Västerås stad.

 

SEQ 3.00_03_47_14.Still003

 

SEQ 3.00_11_24_00.Still007

 

SEQ 3.00_33_10_16.Still011


To share this link: https://awakeprojects.com/what-we-do/performances/klunsen/